Träningsvärk och massage

Just nu skulle det inte sitta helt fel med lite massage. Känner mig så stel i axlarna. Räcker att jag ryker på dem eller vrider nacken lite för mycket åt ena hållet för att det ska göra ont. Det är ingen dålig smärta egentligen, det är träningsvärk, men det känns ändå lite sådär. Så vore väldigt skönt att kunna få lite massage för en chans att koppla av. Jag har tränat lite för mycket rygg och axlar igår och det är därför jag har så ont i axlarna nu. Men det går säkert över ganska fort ändå.

Tänker ändå att det vore väldigt skönt att gå på en behandling i massage och tanken är väl framförallt att jag ska gå på en behandling på Fajn Spa & Massage. Tänker att jag ska ta och boka tid för massagen, för det kommer nog att göra gott. Tycker att jag förtjänar lite massage också, det passar bra även om det ibland inte alltid är så bra att massera när man har träningsvärk. Det beror lite på hur illa det är.

Men jag brukar alltid säga till om det att jag har ont i kroppen, att det är träningsvärk, och att de ska ta det lite lugnt och då brukar de faktiskt göra det. Men inte alltid. Och jag vet att det finns de som inte alls skulle kunna gå på massage när de har ont. Om du dock någon gång får väldigt svår träningsvärk som du vill bli av med så kan du göra som jag och boka tid för en behandling på Fajn Spa & Massage. Det är verkligen någonting jag kan rekommendera och någonting som jag tror gör gott för de allra flesta.