Träning som ger finnar

Jag har haft problemhy genom hela livet så jag är ganska van vid att få finnar då och då. Som tur är så brukar de vara ganska små, många och små, istället för få och stora. Jag vet dock vad det beror på och det är för att jag tränar så mycket. Även fast jag är noga med att tvätta av svetten från ansiktet nästan direkt efter gympasset så dyker de upp. Fick det förklarat för mig av min hudterapeut när jag var på min senaste ansiktsbehandling.

Jag har gått på regelbundna ansiktsbehandlingar på Salong Topp Till Tå sedan två år tillbaka. Brukar gå dit en gång i månaden och tycker faktiskt att det gör stor skillnad. Det minskar storleken på finnarna som dyker upp, så mycket att de nästan inte alls ser ut som finnar utan verkligen bara som små knottor. Så det är verkligen någonting som jag rekommenderar till alla er som har problem med huden i ansiktet, att gå på en ansiktsbehandling på Salong Topp Till Tå, det fungerar verkligen.

Sen kanske man inte behöver gå på så många ansiktsbehandlingar heller, utan det kan räcka med att gå på några. Problemen är om man tränar mycket, som jag gör, med att huden hela tiden blir sämre med träningen. Eller den blir ju både mycket bättre och sämre, det går upp och ner och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det eller hur jag ska göra för att bli av med det. Nu är det snart dags att gå tillbaka till Salong Topp Till Tå för min nästa behandling. Ska bli skönt. Det är lite som massage också med ansiktsmaskerna och insmörjandet med krämerna, så det är väldigt avslappnande.