Massage efter gymmet

Det bästa med det gymmet som jag går på här i Mölndal måste verkligen vara att de ligger så nära Mazzage & Friskvård, en salong som erbjuder massage. Och jag vet att egentligen ska man väl bli smidigare och mindre stel i musklerna av träning men jag tycker att jag bli stelare. Ska jag vara ärlig så vet jag väl dock vad det beror på och då är det inte på själva träningen utan det är på det faktum att jag inte stretchar efteråt. Vet att jag borde stretcha efter träningen, men det blir bara inte att jag gör det.

Jag tycker att det är väldigt skönt med massage och det bästa är jag kan gå direkt från gymmet, efter träning och dusch, till min bokade massagetid på Mazzage & Friskvård och få min behandling. Det är verkligen skönt.

Vet faktiskt inte om det finns några andra salonger som erbjuder massage här runt omkring i Mölndal, finns det säkert. Vore lite konstigt om Mazzage & Friskvård var den enda salongen som fanns. Men ja, jag har aldrig riktigt tänkt så mycket på sådana behandlingar, utan det var först när jag var på gymmet och såg salongen som jag tänkte att det vore visst ganska skönt att gå dit.

Har sen fortsatt att gå till Mazzage & Friskvård och ta del av deras massage med jämna mellanrum. Går dit direkt när jag känner att jag börjar bli lite för stel i axlarna och så brukar det alltid försvinna nästan direkt.