Ewa Widenfalk erbjuder terapi i Uppsala

Som ni vet brukar jag skriva om olika former av träning. Mitt största intresse här i livet handlar om att hålla kroppen i form, men också olika aspekter av hälsa. Det finns en hel uppsjö av former och det finns alltid något som passar alla. Jag har skrivit en del om kickboxning och gymträning, men också löpning, crossfit, dans och mycket mer. Vad jag däremot inte skrivit så mycket om, eller pratat så mycket om, är psykisk hälsa eller kanske psykisk träning. Jag vill rekommendera ett företag som jag har tagit hjälp av, då jag känner att det är viktigt att bryta tabun kring psykisk ohälsa. 

Eva Widenfalk erbjuder samtalsterapi, coaching & samtalsstöd, helt enkelt olika former av terapi i Uppsala. Eva är en välutbildad specialterapeut som med många år av berikad erfarenhet kan hjälpa dig som behöver råd & hjälp inom terapi. Terapi ska vara för alla, det spelar ingen roll om du har något tyngre som förtrycker dig eller om det är något litet som bekymrar dig, man utvecklas av att prata ut om sina känslor.
Och det är precis det jag vill lyfta här idag – för att kroppen ska må bra, är det också viktigt att hjärnan och hjärtat mår bra. Annars tränar du för, vadå? Jag älskar som sagt att träna. Men jag vet att mitt inre inte mår bra av att jag är ledsen eller nedstämd. Man får konstant jobba på sig själv. Kontakta Eva Widenfalk om du vill ha hjälp.